Aika: maanantai-tiistai 20.-21.5.2019
Paikka: Haapavesi

Koulutuksen sisältö:
– mitä villikasvit ovat, jokamiehen oikeudet lyhyesti
– villikasvit teoria, kasvien tunnistaminen ja esittely kasvikohtaisesti (Power Point) n. 40 syötävää kasvia
– yleisimmät myrkkykasvit Power Point esityksenä
– keruun ja käytön ohjeistus, kerättävät kasvin osat kasvikohtaisesti
– kuivaaminen, pakastus, fermentointi, pakkaukset, säilytys, jne.

Maanantai 20.5.2019
Klo. 9.00 – 18.00
Teoria ja maastopäivä

Tiistai 21.5.2019
Klo 9.00 – 17.00
Reseptiikkaan tutustuminen, ohjeistusta kasvien käyttöön ja ruoanvalmistukseen
Ruoanvalmistusta kerätyistä villikasveista.

Lopuksi nautimme villikasvilounaan jälkiruokineen ja lisäkkeineen.

Hinta: 40,00€, sis. koulutus ja ruokailu
Kouluttajana: Toini Kumpulainen, keruutuoteneuvoja / tarkastaja
Ilmoittautumiset: Raili Heikkilä 044-7692475, raili.heikkila@jedu.fi 30.4.2019 mennessä

Ajankohtaista

Koulutus

3.6.2019

Villiyrtti-ilta, 3.6. Pulkkila

Lue lisää

Koulutus

6.6.2019

Villiyrtti-ilta, 6.6. Pyhäjärvi

Lue lisää

Seminaari

11.6.2019

Digi haltuun -hankkeen päätöstilaisuus, 11.6. Liminka

Lue lisää

Kilpailu

31.8.2019

European Organic Food Innovation Award -kilpailu, 31.8

Lue lisää

Uutinen

31.12.2019

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen valintajaksot

Lue lisää