Aika: torstai 31.10.2019 klo 11-15
Paikka: Vesitie 4, Nivala

Nivalassa 31.10. tapahtuu aperuokinnan rintamalla, kun kymmenen eri valmistajan apevaunut pääsevät näyttämään kykyjään. Koneviesti ja Nivalan kaupungin AgroTeknoa jokilaaksoihin -hanke järjestävät Suomen kattavimman apevaunujen työnäytöksen.

Apevaunut valmistavat yleisön edessä jokainen oman seoksensa samoista komponenteista, pääraaka-aineena paalirehu. Työn tulosta tarkkailevat ProAgrian ruokinta-asiantuntijat yhdessä tarkkaavaisen yleisön kanssa. Koneviesti puolestaan selvittää, mitä kukin apevaunu vaatii sekoitustraktorilta.

Mukaan on ilmoittautunut lähes kaikki markkinoilla toimivat apevaunumerkit, eli Delaval, Eurocomp, Faresin, JF, Peecon, RMH, Seko, Siloking, Strautmann ja Trioliet. Vaunut ovat pääosin noin 20-kuutioisia 2-ruuvisia vaunuja, mutta vertailukohdaksi saadaan myös vaakaruuvivaunu ja 3-ruuvinen pystyruuvivaunu.

Jos ruokintakalusto kiinnostaa, on tämä täydellinen tilaisuus päästä näkemään eri vaunut työssään. Ja mikä parasta, kuulet samalla tärkeää tietoa aperuokinnan saloista. Tarjolla on myös messutunnelmaa, sillä paikalle saapuu kymmenittäin näytteilleasettajia.

Lataa ohjelma tästä

Ajankohtaista

26.11.2019

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen valintajaksot 2020

Lue lisää

16.10.2020

Hae maaseudun tukihenkilön peruskoulutukseen!

Lue lisää