Aika: keskiviikko 17.4.2019 klo 13-15.30
Paikka: Oulun yliopiston kasvitieteellinen puutarha, Kaitoväylä 5, Oulu

ILMOITTAUTUMINEN: 9.4.2019 mennessä tästä linkistä

Missä hävikkiä syntyy ja miten voisimme vähentää sitä keittiössämme? Voisimmeko jatkojalostaa, myydä tai lahjoittaa oman keittiömme ylijäämäruokaa?

Tervetuloa Ruokahävikki ruotuun ammattikeittiöissä -tilaisuuteemme, samalla pääset nauttimaan hävikkiherkuista ja kiertelemään Oulun yliopiston kasvitieteellisen puutarhan kasvihuoneissa!

Tilaisuus on maksuton!
 
Tilaisuuden järjestää Ylijäämäelintarvikkeiden hyödyntäminen osana kiertotaloutta (YLIKE) ja Ruokahukka ruotuun, katse vesistöihin -hankkeet

Seminaarin ohjelma

YLIKE hankkeen esite
 
YLIKE-hankkeen Facebook-sivut

Ajankohtaista

Tapahtuma

7.8.2019

Luke Ruukin tutkimusasemapäivät, 7.8. Ruukki

Lue lisää

Tapahtuma

23.8.2019

IlmastoAreena, 23.-24.8. Ii

Lue lisää

Kilpailu

31.8.2019

European Organic Food Innovation Award -kilpailu, 31.8

Lue lisää

Työpajat

3.9.2019

Luomubuumi – lisää luomutuotteita, 3.9. Oulu

Lue lisää

Tapahtuma

20.9.2019

Lähiruoka- ja hankintatreffit, 20.9. Oulu

Lue lisää

Opintomatka

10.11.2019

Energiayrittäjyysmatka Saksaan, 10.-13.11.2019

Lue lisää

Uutinen

31.12.2019

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen valintajaksot

Lue lisää