Aika: keskiviikko 17.4.2019 klo 13-15.30
Paikka: Oulun yliopiston kasvitieteellinen puutarha, Kaitoväylä 5, Oulu

ILMOITTAUTUMINEN: 9.4.2019 mennessä tästä linkistä

Missä hävikkiä syntyy ja miten voisimme vähentää sitä keittiössämme? Voisimmeko jatkojalostaa, myydä tai lahjoittaa oman keittiömme ylijäämäruokaa?

Tervetuloa Ruokahävikki ruotuun ammattikeittiöissä -tilaisuuteemme, samalla pääset nauttimaan hävikkiherkuista ja kiertelemään Oulun yliopiston kasvitieteellisen puutarhan kasvihuoneissa!

Tilaisuus on maksuton!
 
Tilaisuuden järjestää Ylijäämäelintarvikkeiden hyödyntäminen osana kiertotaloutta (YLIKE) ja Ruokahukka ruotuun, katse vesistöihin -hankkeet

Seminaarin ohjelma

YLIKE hankkeen esite
 
YLIKE-hankkeen Facebook-sivut

Ajankohtaista

Webinaari

7.5.2019

Liikenteen jakamistalous -webinaari, 7.5.

Lue lisää

Tilaisuus

8.5.2019

Hyönteisalan toimijoiden treffit, 8.5. Oulu

Lue lisää

Työpajat

8.5.2019

Pohjois-Pohjanmaan matkailutyöpaja, 8.5. Liminka

Lue lisää

Koulutus | Luonnontuoteala

20.5.2019

Villiyrttikoulutus, 20.-21.5. Haapavesi

Lue lisää

Uutinen

31.12.2019

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen valintajaksot

Lue lisää