Aika: torstai 26.3.2020 klo 8-16
Paikka: Teknologiakylän Jedun auditorio, Uusitie, Haapavesi

Hyödyt
Tämä on tilaisuus, josta yrittäjän tai sen myyjän ei yksinkertaisesti kannata jäädä pois. Koulutuksessa käydään läpi myynnin avaintekijöitä konkreettisella ja käytännönläheisellä otteella. Keskustelujen kautta osallistujat saavat toimivia ratkaisuja oman yrityksensä myynnin polttaviin kysymyksiin.

Kenelle
PK-yritysten myyntihenkilöille sekä yrittäjille, joista jokaisen tulisi osata myynti ja olla keskeisesti yrityksensä myynnissä mukana.

Hinta
Koulutus on osallistujille maksuton. Osallistuminen kerryttää yrityksen vähämerkityksistä valtiontukea eli ns. de minimis -tukea.

Ilmoittautuminen 13.3. mennessä osoitteeseen: annukka.pesonen@siikalatva.fi, Virtuklubi-hanke, Haapaveden-Siikalatvan seudun kuntayhtymä. Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa toimia nopeasti!

Kouluttajana toimii Timo Rope.

Timo Rope on kauppatieteiden maisteri, yrittäjä ja Suomen tunnetuimpia myynnin ja markkinoinnin kouluttajia ja konsultteja. Hän on kirjoittanut yli 30 tietokirjaa sekä on tunnettu sekä vauhdikkaasta että asiantuntevasta sisällöstä.

Monesti on kuultu tilaisuuden jälkeen kommentit, että ”Nyt asiat aukesivat oikein kunnolla” ja että ”Jokaisen yrittäjän pitäisi kuulla tämä”. Timoa ei kuulla alueellamme kovin usein. Nyt kannattaa siis toimia!

Lataa ohjelma tästä

 

 

Ajankohtaista

26.11.2019

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen valintajaksot 2020

Lue lisää

1.4.2020

SOME-työpajat, 1.4-7.5. Pyhäjärvi

Lue lisää

16.4.2020

Keinoja ja vaikuttavuutta ilmastotekoihin maaseudulla, 16.4. webinaari

Lue lisää

21.4.2020

Luomutuki -info, etäyhteys

Lue lisää