Aika: maanantai 11.11.2019 klo 15-18
Paikka: Hotelli Raahen Hovi, Kirkkokatu 28, Raahe
Ilmoittautuminen 4.11. mennessä täältä
Tuottajat, elintarvikeyritykset ja paikalliset ravintolat – tervetuloa mukaan kohtaamaan ja keskustelemaan! Ruokeva- ruokaa kestävästi ja vastuullisesti -hankkeen kuntien sparrauskiertue jatkuu Maistuva Raahe -tilaisuudella. Tilaisuudessa lyhyitä puheenvuoroja, mahdollisuus keskustella ja maistella alueen makuja.
Maistuva Raahe -tapahtumassa tuottajilla on mahdollisuus kysyä Raahen kaupungin ruokahankinnoista. Lisäksi tilaisuuksissa on tavattavissa asiantuntijoita; voit kysyä neuvoa ja opastusta hankintoihin, elintarvikelainsäädäntöön ja luomutuotantoon liittyen. Tilaisuus on maksuton.
Ruokeva – ruokaa kestävästi ja vastuullisesti, Soila Hiltunen, projektipäällikkö, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset
Lähiruoan käyttö Raahen Hovissa, Kari Haataja, toimitusjohtaja, Hotelli Raahen Hovi
Raahen ruokahankinnat ja tarpeet, Riitta Pekkala, palvelupäällikkö, Raahen kaupungin ateria- ja puhtauspalvelut
Kilpailutus, alueen elinvoimaisuus & lähiruoka, Leena Räsänen, hankintapäällikkö, Raahen kaupunki
Hankintayhteistyö, Katri Sipola, hankinta-asiantuntija, Monetra Oulu Oy Hankintapalvelut
Lähiperunasta on Perunanuudeliksi!, Pekka Sarlund, toimitusjohtaja, Pohjolan Peruna
Lähikasviksia Ylivieskasta, Jenni ja Ville Jaakola, Kotirannan vihannesjaloste
Tilaisuuden järjestää: Ruokeva – ruokaa kestävästi ja vastuullisesti -hanke, Raahen kaupunki /ateriapalvelu ja Monetra hankintapalvelut.
Lisätietoja
Kaisa Myllykangas
Ruoka-asiantuntija
Oulun Maa- ja kotitalousnaiset / ProAgria Oulu
kaisa.myllykangas@maajakotitalousnaiset.fi
0400 399 865