Aika: tiistai 21.1.2020 klo 15-18
Paikka: Oulun Palvelualan Opisto, Teuvo Pakkalan katu 15, Oulu

Ilmoittaudu mukaan ja varaa yrityksellesi maksuton esittelypöytä ma 13.1. mennessä:

Ouluun kaivataan lähialueella tuotettua ruokaa – yrittäjät ja tuottajat tervetuloa kertomaan tuotteistanne!

Tuottajat, elintarvikeyritykset ja paikalliset ravintolat – tervetuloa mukaan kohtaamaan, esittelemään ja keskustelemaan! Keräämme nyt ruoantuottajia tarjoamaan tuottamiaan raaka-aineita ja jalosteita ruokalistoille ja tulemaan osaksi pilottiamme. Rohkaisemme kokeilemaan uusia menettelyjä ja välineitä hankintoihin liittyen – tule kuulemaan mahdollisuuksista ja ostajien tarpeista sekä kertomaan omista tuotteistasi.

Ruokeva – ruokaa kestävästi ja vastuullisesti -hankkeen suosittu kuntien sparrauskiertue jatkuu Maistuva Oulu -tilaisuudella tiistaina 21.1.2020. Tilaisuudessa lyhyitä puheenvuoroja, mahdollisuus keskustella ja maistella alueen makuja.

Maistuva Oulu -tapahtumassa tuottajilla on mahdollisuus kysyä Oulun Tuotantokeittiö Oy:n tarpeista. Lisäksi tavattavissa on asiantuntijoita; voit kysyä neuvoa ja opastusta hankintoihin, elintarvikelainsäädäntöön ja luomutuotantoon liittyen. Tilaisuus on maksuton.

Tilaisuuden ohjelma:

  • Ruokeva – ruokaa kestävästi ja vastuullisesti, Soila Hiltunen, projektipäällikkö, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset
  • Tervetuloa Oulun Palvelualan Opistoon, Tuula Jylänki, apulaisrehtori
  • Luomutuotteiden ketju vetäväksi, Viivi Virkkula, projektipäällikkö, ProAgria Oulu
  • Oulun Tuotantokeittiö Oy:n tarpeet, Mira Raappana, asiakaspalvelu- ja tuotekehitysasiantuntija
  • Hankintayhteistyö, Katri Sipola, hankinta-asiantuntija, Monetra Oulu Oy Hankintapalvelut
  • Yhteistyöllä lähituotteet lautaselle, Antti Pirttikoski, myyntipäällikkö, Viskaalin
  • Alueellisten raaka-aineiden sesonkien hyödyntäminen, Jussi Kurkela, ravintoloitsija, Ravintola Ostroferia
  • Kahvitauko
  • Yritys- ja tuote-esittelyt – elintarvikeyrittäjillä mahdollisuus esitellä ja maistattaa tuotteitaan
  • Oppilaitoksen keittiöiden toiminnan esittely

Ilmoittaudu mukaan ja varaa yrityksellesi maksuton esittelypöytä ma 13.1. mennessä:

Katso lisää: https://www.proagriaoulu.fi/fi/maistuva-oulu/

Tilaisuuden järjestää: Ruokeva – ruokaa kestävästi ja vastuullisesti -hanke, Osaamisella tehoa – luomutuotannon koulutushanke, Pohjoiset luomudemonstraatiot ja -verkostot, Oulun Tuotantokeittiö Oy ja Monetra hankintapalvelut.

Lisätiedot: Soila Hiltunen, soila.hiltunen@maajakotitalousnaiset.fi, p. 0400 182584

Tervetuloa!

Ajankohtaista

23.9.2020

Maaseuturahaston hakuilmoitus Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, syksy 2020

Lue lisää

28.9.2020

Yhdistyksistä hyvinvointia -hankkeen koulutukset

Lue lisää

30.9.2020

Hyvinvoiva hevosyrittäjä, 30.9. Rokua

Lue lisää

1.10.2020

Biokaasua ja biometaania maatiloilta, 1-8.10. webinaarit

Lue lisää

1.10.2020

Erilaisia tapoja toteuttaa Green carea yritystoiminnassa, 1.10. Ylivieska

Lue lisää

2.10.2020

Maaseuturahaston rahoitusinfo, 2.10. etäyhteys

Lue lisää

8.10.2020

Erilaisia tapoja toteuttaa Green carea yritystoiminnassa, 8.10. Muhos

Lue lisää

16.10.2020

Hae maaseudun tukihenkilön peruskoulutukseen!

Lue lisää

30.12.2020

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen valintajaksot 2020

Lue lisää