Aika: torstai 18.2.2021 klo 13-14.30

Tervetuloa mukaan Lähiruokaa ammattikeittiöille -etätilaisuuteen!

Tule kuulemaan ja keskustelemaan lähiruoan matkasta niin yksityisiin kuin julkisiin ammattikeittiöihin ja löytämään uusia yhteistyökumppaneita. Tilaisuutta alustavat paikalliset toimijat:

  • Monetra Oy, Katri Sipola
  • A’la Miina, Miina Aronen
  • Studioravintola Tundra

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään ma 15.2.2021: ilmoittautuminen
Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille etukäteen sähköpostiin (tarkistathan myös roskaposti-kansion).

Lisätiedot:
Soila Hiltunen, soila.hiltunen@maajakotitalousnaiset.fi puh. 0400 182 584
Mikko Hyvärinen, mikkoj.hyvarinen@siikalatva.fi puh. 050 4700537

Tilaisuuden mainos

Webinaarin järjestää: 63 Degrees North Pohjoisen erikoiskasvit €uroiksi hanke, Haapaveden Siikalatvan seudun kuntayhtymä ja Ruokeva – ruokaa kestävästi ja vastuullisesti -hanke, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset/ProAgria Oulu. Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.

Ajankohtaista

14.12.2020

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen vuoden 2021 ensimmäinen valintajakso päättyy 22.1.2021

Lue lisää

26.1.2021

Webinaari-sarja marjanviljelijöille, 26.1. – 2.2.

Lue lisää

26.1.2021

Yhdistyksistä hyvinvointia -hankkeen koulutukset, 26.1. – 13.2.

Lue lisää

27.1.2021

Yhteistyöllä tuloksia Perämeren rantaniittyjen hoidossa -webinaari, 27.1.

Lue lisää

2.2.2021

Matkailuhankkeiden tulokset ja vaikuttavuus -webinaari, 2.2.

Lue lisää

3.2.2021

Vieraskasveista yrittäjyyttä, 3.2.

Lue lisää

3.2.2021

Metsät ja puurakentaminen hiilikeskustelussa 2021 -webinaari, 3.2.

Lue lisää

4.2.2021

Satelliittidatan hyödyntäminen peltoviljelyssä, 4.2.

Lue lisää

8.2.2021

Energiatehokkuudesta taloudellisia säästöjä, 8.2.

Lue lisää

9.2.2021

Maatilan biokaasutuotanto -webinaari, 9.2. + 10.2.

Lue lisää

11.2.2021

Puurakentamisen perusteet -webinaarisarja, 11.2.

Lue lisää

11.2.2021

Maaperäskannauksella paikkakohtaista tietoa, 11.2.

Lue lisää

18.2.2021

Lähiruokaa ammattikeittiöille, 18.2.

Lue lisää

25.2.2021

Lähiruokaa jatkojalostajalle, 25.2.

Lue lisää