Aika: tiistai 30.11.2021 klo 8.30-15.15
Paikka: POHTOn Oulun kehittämiskeskus, Vellamontie 12, Oulu

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan biotalouden ratkaisuista ja yhteistyön mahdollisuuksista! Päivän aikana esitellään biotalouden menestystarinoita Espanjasta ja Tanskasta sekä keskustellaan menestystekijöiden soveltamisesta oman alueemme tiloille ja laajemmin tuotantoketjuihin. Oppeja ovat jakamassa alueemme alkutuottajat, tuotantoketjun yritysten edustajat ja muut alan asiantuntijat.

Tilaisuus järjestetään osana COOPID-hankkeen Biotalouden menestystarinat -seminaarisarjaa. Tutustu menestystarinoihin tästä.

Ilmoittaudu tästä viimeistään maanantaina 22.11.!

Ohjelma:

08.30–09.00     Ilmoittautuminen ja aamukahvit

09.00–09.15     Tervetuloa! Oppeja biotalouden ratkaisuista ja yhteistyön mahdollisuuksista maailmalta ja meiltä.

09.15–10.15     Oppia Espanjasta: Biotalous öljyntuotannossa – sivuvirrat hallintaan ja hyötykäyttöön

  • Projektipäällikkö Ritva Imppola, Oulun ammattikorkeakoulu
  • Projektipäällikkö Johanna Laukkanen, Iin Micropolis Oy
  • Marketing Manager Ilkka Suhonen, Tracegrow Oy

10.15–10.30     Tauko

10.30–11.30     Oppia Tanskasta: Hampun hyödyntäminen öljystä kuituun

  • Tuotannon ja viljelyn asiantuntija Juhana Kauppi, Hemka Oy
  • Yrittäjä Sanna Siira, Linnunradan tila

11.30–11.50     Kotimaisia näkökulmia päivän teemoihin, yrittäjä Timo Ranta, Kujalan Tila Oy

11.50–12.45     Omakustanteinen lounas

12.45–14.00     Työpajatyöskentelyä kahvikupposten ääressä: menestystekijät käyttöön Suomessa

14.00–15.00     Työpajatuotosten esittely ja yhteinen keskustelu                  

15.00–15.15     Tilaisuuden yhteenveto ja tulevat työpajatilaisuudet. Kiitokset osallistujille!

Lisätietoja tästä

Ajankohtaista

1.10.2021

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen valintajaksot

Lue lisää

30.11.2021

Öljyt, kuidut ja biotalous – oppeja maailmalta ja meiltä, 30.11. Oulu

Lue lisää

2.12.2021

Kevyen viennin mahdollisuudet -info, 2.12. Pulkkila

Lue lisää

8.12.2021

Using regional identity in marketing local food, 8.12. webinaari

Lue lisää